Chris Stapleton – Millionaire

Chris Stapleton brengt Millionaire uit als eerste single van het album
From A Room: Volume 2. De vorige single Broken Halos komt van From A Room: Volume 1.

Songtekst:

They say love is more precious than gold
It can’t be bought, and it can’t be sold
I got love, love to spare
That made me a millionaire

I got a woman with eyes that shine
Down deep as a diamond mine
She’s my treasure, so very rare
She makes me, a millionaire

When we ride around, ride around this old town
In a beat up car, with the windows down
People look at her and they look at me
And say that boy is sure living in luxury, sweet luxury

Because love is more precious than gold
It can’t be bought, no, never could be sold
I got love, enough to share
And that made me a millionaire

When her kisses fall from everywhere
Like riches on a millionaire
When my pockets are empty and my cupboard is bare
I still feel like a millionaire

Because love is more precious than gold
It can’t be bought, no, and it can’t be sold
I got love, enough to spare
That makes me a millionaire

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties (fifties inmiddels) zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Zangers met de tags . Bookmark de permalink.