Billboard Country Song Top 25 – 8 februari 2018

Dit is de Billboard Country Song Top 25 voor de week tot 17 februari 2018. Maar liefst vier nieuwe binnenkomers deze week: Jason Aldean, Morgan Wallen feat. Dan + Shay, High Valley en Granger Smith. Dan + Shay komen opnieuw binnen. Verdwenen zijn deze week Sam Hunt, Brett Young, Thomas Rhett, Dierks Bentley en Keith Urban al na één week. Maar ik verwacht dat we niet het laatste hebben gezien van Parallel Line in de top 25.

 1. (1) Bebe Rexha & Florida Georgia Line – Meant To Be
 2. (-) Jason Aldean – You Make It Easy ***
 3. (2) Thomas Rhett – Marry Me
 4. (3) Russell Dickerson – Yours
 5. (4) Kane Brown ft. Lauren Alaine – What Ifs
 6. (6) Old Dominion – Written In The Sand
 7. (7) Chris Young – Losing Sleep
 8. (10) Scotty McCreery – Five More Minutes
 9. (5) Lanco – Greatest Love Story
 10. (14) Chris Stapleton – Broken Halos
 11. (11) Kane Brown – Heaven
 12. (12) Walker Hayes – You Broke Up With Me
 13. (13) Devin Dawson – All On Me
 14. (15) Kelsea Ballerini – Legends
 15. (22) Luke Bryan – Most People Are Good
 16. (18) Keith Urban – Female
 17. (19) Easton Corbin – A Girl Like You
 18. (20) Brett Eldredge – The Long Way
 19. (21) Jordan Davis – Singles You Up
 20. (17) Blake Shelton – I’ll Name The Dogs
 21. (-) Morgan Wallen feat. Florida Georgia Line – Up Down ***
 22. (24) Lee Brice – Boy
 23. (-) High Valley – She’s With Me ***
 24. (-) Granger Smith – Happens Like That ***
 25. (-) Dan + Shay – Tequila ***

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties (fifties inmiddels) zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Billboard. Bookmark de permalink.