Jason Aldean – You Make It Easy

Jason Aldean brengt zijn eerste single uit na de tragedie in Las Vegas. You Make It Easy is de opvolger van They Don’t Know en zal te vinden zijn op het album Rearview Town dat uit zal komen op 13 april 2018.

Songtekst:

Like a rainy Sunday morning makes me want to stay in bed
Twisted up all day long
You’re my inspiration, girl you take me places
Put the words right into these songs

Stealing kisses under cover, babe
See forever when I see your face
And I swear God made you for me

You make it easy
Lovin’ up on you
Make it easy
With every little thing you do
You’re my sunshine in the darkest days
My better half, my saving grace
You make me who I wanna be
You make it easy

You took all my rough around the edges
Never let it ruffle up your feathers, angel
Yeah I’m down for life, you got me wrapped around your finger
And I like it just in case you can’t tell

You make it easy
Lovin’ up on you
Make it easy
With every little thing you do
You’re my sunshine in the darkest days
My better half, my saving grace
You make me who I wanna be
You make it easy

Stealing kisses under cover, babe
See forever when I see your face
And I swear God made you for me

You make it easy
Lovin’ up on you
Make it easy
With every little thing you do
You’re my sunshine in the darkest days
My better half, my saving grace
You make me who I wanna be
You make it easy
You make it easy

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties (fifties inmiddels) zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Zangers met de tags . Bookmark de permalink.