Dierks Bentley – Woman, Amen

Binnenkort komt Dierks Bentley met een nieuw album. De eerste single van het album is Woman, Amen, de opvolger van What The Hell Did I Say.

Songtekst:

I’d lose my way, yeah, I’d lose my mind
If I faced one day on my own
I know I was saved, the night that she gave
This drifter’s heart a home

Every night I should be on my knees
Lord knows how lucky I am
I’ll never say it near enough
Thank God, for this woman, amen

This world has a way of shaking your faith
I’ve been broken again and again
But I need all the cracks in my shattered heart
‘Cause that’s where her love gets in

Every night I should be on my knees
Lord knows how lucky I am
I’ll never say it near enough
Thank God, for this woman, amen

She gives me faith, she gives me grace
She gives me hope, she gives me strength
She gives me love, love without end
Thank God, for this woman, amen

Thanks for the moon and the stars up above
Forgiveness of sin and your undying love
Every twist, every turn for the way you made sure
All my roads led to her

So tonight I will fall down on my knees
‘Cause Lord knows how lucky I am
I’m gonna shout at the top of my lungs
Thank God, for this woman, amen
Yeah, thank God, for this woman, amen

She gives me faith, she gives me grace
She gives me hope, she gives me strength
She gives me love, love without end
Thank God, for this woman, amen

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties (fifties inmiddels) zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Zangers met de tags . Bookmark de permalink.