Billboard Country Song Top 25 – 11 januari 2018

Dit is de Billboard Country Song Top 25 voor de week tot 20 januari 2018. Sam Hunt doet weer een aanval op de #1 positie. Lee Brice verdween na één week al uit de Top 25 en werd vervangen door Brett Eldredge  die al eerder binnen kwam.

 1. (1) Bebe Rexha & Florida Georgia Line – Meant To Be
 2. (4) Sam Hunt – Body Like A Back Road
 3. (2) Thomas Rhett – Marry Me
 4. (5) Brett Young – Like I Loved You
 5. (3) Kane Brown ft. Lauren Alaine – What Ifs
 6. (7) Russell Dickerson – Yours
 7. (6) Lanco – Greatest Love Story
 8. (9) Blake Shelton – I’ll Name The Dogs
 9. (11) Eric Church – Round Her Buzz
 10. (8) Luke Combs – When It Rains It Pours
 11. (15) Maren Morris – I Could Use A Love Song
 12. (13) Chris Young – Losing Sleep
 13. (14) Walker Hayes – You Broke Up With Me
 14. (10) Thomas Rhett – Unforgettable
 15. (12) Luke Bryan – Light It Up
 16. (16) Old Dominion – Written In The Sand
 17. (17) Scotty McCreery – Five More Minutes
 18. (18) Kelsea Ballerini – Legends
 19. (21) Kane Brown – Heaven
 20. (19) Devin Dawson – All On Me
 21. (20) Chris Stapleton – Broken Halos
 22. (22) Keith Urban – Female
 23. (23) Easton Corbin – A Girl Like You
 24. (24) Aaron Watson – Outta Style
 25. (-) Brett Eldredge – The Long Way ***

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties (fifties inmiddels) zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Billboard. Bookmark de permalink.