Josh Gracin – Can’t Say Goodbye

Het lijkt er op dat Josh Gracin na zijn persoonlijke drama weer wat opkrabbelt. Morgen presenteren we zijn nieuwe single. Nu nog even genieten van zijn prachtige single Can’t Say Goodbye uit 2014.

Songtekst:

Sometimes, I think that I can make it
But most days, well, I get by on faking
‘Cause I wont let them see me cry
So I hold my tears inside
Late at night, your name is calling
And usually (what gets you there comes running?)
But there’s no way you can now
I wish there was a way somehow
So I will remember you
And i will hold you close there in my heart and never let you go
And there’ll be days when I will cry
But no I wont
No I cant say good bye
Lord tell me how is this fair
When in his eyes I see your memory there
Oh and the promises that we made
Get erased with yesterday
So I will remember you
And I will hold you close there in my heart and never let you go
And there’ll be days when I will cry
But no I wont
No I cant say goodbye
So I will remember you
And I will hold you close there in my heart and never let you go
[?]
And there’ll be days when I will cry
But no I wont
Oh no I can’t
No I wont
No I can’t…say goodbye.

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties (fifties inmiddels) zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Zangers met de tags . Bookmark de permalink.