Brett Kissel – She’s Desire

Zo af en toe missen we wel eens wat op USCM. Zo staan de twee meest recente singles van Brett Kissel nog niet op deze website en daar gaan we snel iets aan doen. Eerst She’s Desire, de opvolger van I Didn’t Fall In Love With Your Hair van het album Pick Me Up. Morgen volgt de eerste single van zijn nieuwe album.

Songtekst:

It could stop a heart
Start a war
Leave the richest man

Wanting more
It’ll make you break the law
There ain’t a line that you won’t cross

She’s desire
Smoke and fire
Once you find her you can’t get her
Out of your head
Hands are shaking
Wanting, waiting
Can’t deny her
She’s desire

I would drive all night
To taste her kiss
Just to get that high
Off her lips, yeah
Consumed, out of control
I would offer up my soul

She’s desire
Smoke and fire
Once you find her you can’t get her
Out of your head
Hands are shaking
Wanting, waiting
Can’t deny her
She’s desire
She’s desire

She’s got the best of me
Whatever I have left of me

She’s desire
Smoke and fire
Once you find her you can’t get her
Out of your head
Hands are shaking
Wanting, waiting
Can’t deny her
She’s desire
She’s desire
She’s desire

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties (fifties inmiddels) zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Zangers met de tags . Bookmark de permalink.