Jesse James – I Do

I Do was in 2013 de opvolger van Military Man van Jessie James. Jessie heeft nu twee albums: Jessie James uit 2009 en Southern Girl City Lights dat 13 oktober jongstleden uitkwam.

Songtekst:

[Verse 1]
I’d given up on love
I’d given up on me
Everything before you was never as it seemed
I was running out of reasons
I was running out of time
I thought I’d stopped believing
Then you showed me the light

[Chorus:]
You found me in the darkest night
You’re my angel
You saved my life
I can’t believe we’re standing here
What’s mine is yours, and yours is mine
I love you till the end of time
I wanna spend forever with you
I do
I do
I do

[Verse 2:]
I can see us
Growing old and grey
Standing beside you
When we walk through heaven’s gates
Cause soulmates live forever
From one life to the next
We’ll always be together
I promise you this

[Chorus:]
You found me in the darkest night
You’re my angel
You saved my life
I can’t believe we’re standing here
What’s mine is yours, and yours is mine
I love you till the end of time
I wanna spend forever with you
I do
I do
I do

[Bridge:]
They always say “you’ll know when you know”
I didn’t know it could feel like this
With every touch, with every kiss

You found me in the darkest night
You’re my angel
You saved my life
I can’t believe we’re standing here

[Chorus:]
You found me in the darkest night
You’re my angel
You saved my life
I can’t believe we’re standing here
What’s mine is yours, and yours is mine
I love you till the end of time
I wanna spend forever with you
I do
I do
I do

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties (fifties inmiddels) zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Zangeressen met de tags . Bookmark de permalink.