Walker McGuire – Lost

Het duo Walker McGuire komt na Til Tomorrow met Lost als hun tweede single.

Songtekst:

Verse 1]
You could put a blindfold on me
And drop me anywhere in this town
I could always find your front door, true north
No matter how many times you spin me around
There ain’t a single street
This truck ain’t ever seen
So baby, how can it be
Every time you’re with me

[Chorus]
I ain’t nothing but lost
Jaw drop, damn girl
Yeah, you’re lookin’ so pretty
Lost like a country boy’s first time in the city
Left hand in my hand right hand
Surfin’ wind out the window
I’m so lost like a penny in a wishing well fountain
No headlights in the Carolina mountains
Know every inch of this land
Like the back of my hand
But every time I taste your kiss I get
Lost, like I am right now, girl
Lost, and I don’t wanna be found, girl

[Verse 2]
Baby, anywhere that you wanna go
Ain’t no place I can’t get ya to
Whether it’s in drive or in park
In the light or the dark
Baby, I got you
Until you smile, then I

[Chorus]

[Bridge]
Like a ship in the middle of the ocean
No stars to show me where I’m going

[Chorus]

[Outro]
No, I don’t want to be found, girl

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties (fifties inmiddels) zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Duo's met de tags . Bookmark de permalink.