Smithfield – Hey Whiskey

Het is al weer even geleden dat we een clip plaatsten van het duo Smithfield. Nu is er alle aanleiding toe met de nieuwe single Hey Whiskey die binnenkort uitkomt.

Songtekst:

[Verse 1]
I can tell he’s been with you on nights like this
And when you come on strong, he just can’t resist
You don’t know all the hell you’ve put me through
And he can’t let me go, when he’s holding you

[Chorus]
Hey whiskey, why you gotta make him miss me?
Why’s he only call me up when he throws you down?
Wanting me more with every round
Hey bourbon, why you gotta leave him burning?
And feeling that old flame he used to have when he was with me
Hey whiskey

[Verse 2]
I’m only on his mind when you go to his head
And he starts pouring out, all the words he never said
How can either one of us start moving on
When every night he spends with you reminds him that I’m gone

[Chorus]
Hey whiskey, why you gotta make him miss me?
Why’s he only call me up when he throws you down?
Wanting me more with every round
Hey bourbon, why you gotta leave him burning?
And feeling that old flame he used to have when he was with me
Hey whiskey

[Interlude]
Why am I the one that ends up feeling empty

[Chorus]
Hey whiskey, why you gotta make him miss me?
Why’s he only call me up when he throws you down?
Wanting me more with every round
Hey bourbon, why you gotta leave him burning?
And feeling that old flame he used to have when he was with me
Hey whiskey
Oh whiskey

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties (fifties inmiddels) zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Duo's met de tags . Bookmark de permalink.