Brothers Osborne – Shoot Me Straight (Live)

Shoot Me Straight wordt de nieuwe single van de Brothers Osborne. Het is de opvolger van It Ain’t My Fault waarmee dit duo een onuitwisbare indruk maakte tijdens de meest recente CMA Awards uitreiking.

Songtekst:

Baby, I’m a renegade
Baby, you’re a firestorm
Move your body close to mine
We can dance into the dawn
I can see we’re getting late
The way you, the way you, the way you look tonight
And I could lose a year of sleep
The way you, the way you, the way you look tonight

Shoot me straight into my heart
We don’t have to take it slow
Love me like we’re out of time
Easy come and easy go
Cut me deep into the bone
You’re my perfect getaway
I am right where I belong
We got more than words can say

Baby, I’m a renegade
Baby, you’re a firestorm
Move your body close to mine
We can dance into the dawn
I can see we’re getting late
The way you, the way you, the way you look tonight
And I could lose a year of sleep
The way you, the way you, the way you look tonight

The way you, the way you, the way you look tonight
The way you, the way you, the way you look tonight

Baby, I’m a renegade
Baby, you’re a firestorm
Move your body close to mine
We can dance into the dawn
I can see we’re getting late
The way you, the way you, the way you look tonight
And I could lose a year of sleep
The way you, the way you, the way you look tonight

Shoot me straight into my heart
We don’t have to take it slow
Love me like we’re out of time
Easy come and easy go
Cut me deep into the bone
You’re my perfect getaway
I am right where I belong
We got more than words can say

Baby, I’m a renegade
Baby, you’re a firestorm
Move your body close to mine
We can dance into the dawn
I can see we’re getting late
The way you, the way you, the way you look tonight
And I could lose a year of sleep
The way you, the way you, the way you look tonight

The way you, the way you, the way you look tonight
The way you, the way you, the way you look tonight

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties (fifties inmiddels) zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Duo's met de tags . Bookmark de permalink.