Billboard Country Song Top 25 – 21 december 2017

Dit is de Billboard Country Song Top 25 voor de week tot 30 december 2017. Miranda Lambert verdween uit de Top 25 en werd vervangen door Brett Eldredge.

 1. (1) Bebe Rexha & Florida Georgia Line – Meant To Be
 2. (2) Lanco – Greatest Love Story
 3. (3) Kane Brown ft. Lauren Alaine – What Ifs
 4. (6) Brett Young – Like I Loved You
 5. (5) Sam Hunt – Body Like A Back Road
 6. (7) Blake Shelton – I’ll Name The Dogs
 7. (4) Luke Bryan – Light It Up
 8. (9) Russell Dickerson – Yours
 9. (8) Luke Combs – When It Rains It Pours
 10. (11) Eric Church – Round Her Buzz
 11. (10) Thomas Rhett – Unforgettable
 12. (12) Chris Young – Losing Sleep
 13. (13) Maren Morris – I Could Use A Love Song
 14. (14) Walker Hayes – You Broke Up With Me
 15. (15) Old Dominion – Written In The Sand
 16. (18) Thomas Rhett – Marry Me
 17. (19) Scotty McCreery – Five More Minutes
 18. (17) Devin Dawson – All On Me
 19. (21) Kelsea Ballerini – Legends
 20. (20) Keith Urban – Female
 21. (16) Chris Stapleton – Broken Halos
 22. (22) Easton Corbin – A Girl Like You
 23. (23) Kane Brown – Heaven
 24. (25) Aaron Watson – Outta Style
 25. (-) Brett Eldredge – The Long Way ***

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties (fifties inmiddels) zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Billboard. Bookmark de permalink.