Lee Brice – O Holy Night

Lee Brice has released a lovely rendition of the classic christmas carol “O Holy Night” singing in front of frosted fir trees with a bright spotlight shining behind him. Brice and his wife Sara are celebrating their first Christmas with their newborn daughter Trulee Nanette. The father of two sons already, Trulee is his first daughter. Over his career, Brice has had numerous Number 1 hits across his 4 album releases including “A Woman Like You”, “Hard to Love”, “I Drive Your Truck”, and “I Don’t Dance”.

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties (fifties inmiddels) zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Zangers met de tags , . Bookmark de permalink.