Billboard Country Song Top 25 – 7 december 2017

Dit is de Billboard Country Song Top 25 voor de week tot 16 december 2017. Verdwenen zijn Tim McGraw & Faith Hill en Florida Georgia Line. Dat duo komt wel, samen met Bebe Rexha, nieuw binnen op #1. Daarnaast is ook Easton Corbin nieuw in de top 25 van deze week.

 1. (-) Bebe Rexha & Florida Georgia Line – Meant To Be ***
 2. (1) Lanco – Greatest Love Story
 3. (3) Kane Brown ft. Lauren Alaine – What Ifs
 4. (2) Luke Combs – When It Rains It Pours
 5. (4) Sam Hunt – Body Like A Back Road
 6. (6) Luke Bryan – Light It Up
 7. (5) Thomas Rhett – Unforgettable
 8. (8) Blake Shelton – I’ll Name The Dogs
 9. (7) Brett Young – Like I Loved You
 10. (9) Dustin Lynch – Small Town Boy
 11. (10) Eric Church – Round Her Buzz
 12. (11) Russell Dickerson – Yours
 13. (13) Garth Brooks – Ask Me How I Know
 14. (12) Chris Young – Losing Sleep
 15. (14) Maren Morris – I Could Use A Love Song
 16. (16) Walker Hayes – You Broke Up With Me
 17. (15) Chris Janson – Fix A Drink
 18. (19) Old Dominion – Written In The Sand
 19. (21) Devin Dawson – All On Me
 20. (22) Kelsea Ballerini – Legends
 21. (23) Scotty McCreery – Five More Minutes
 22. (17) Chris Stapleton – Broken Halos
 23. (20) Keith Urban – Female
 24. (-) Easton Corbin – A Girl Like You ***
 25. (25) Miranda Lambert – Tin Man

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties (fifties inmiddels) zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Billboard. Bookmark de permalink.