Billboard Country Song Top 25 – 30 november 2017

Dit is de Billboard Country Song Top 25 voor de week tot 9 december 2017. Lanco is de nieuwe #1 en er zijn geen nieuwe en verdwenen noteringen in de top 25 van deze week.

 1. (3) Lanco – Greatest Love Story
 2. (1) Luke Combs – When It Rains It Pours
 3. (2) Kane Brown ft. Lauren Alaine – What Ifs
 4. (4) Sam Hunt – Body Like A Back Road
 5. (5) Thomas Rhett – Unforgettable
 6. (6) Luke Bryan – Light It Up
 7. (7) Brett Young – Like I Loved You
 8. (9) Blake Shelton – I’ll Name The Dogs
 9. (8) Dustin Lynch – Small Town Boy
 10. (14) Eric Church – Round Her Buzz
 11. (13) Russell Dickerson – Yours
 12. (12) Chris Young – Losing Sleep
 13. (16) Garth Brooks – Ask Me How I Know
 14. (15) Maren Morris – I Could Use A Love Song
 15. (10) Chris Janson – Fix A Drink
 16. (18) Walker Hayes – You Broke Up With Me
 17. (19) Chris Stapleton – Broken Halos
 18. (25) Tim McGraw & Faith Hill – The Rest Of Your Life 
 19. (22) Old Dominion – Written In The Sand
 20. (11) Keith Urban – Female
 21. (21) Devin Dawson – All On Me
 22. (20) Kelsea Ballerini – Legends
 23. (24) Scotty McCreery – Five More Minutes
 24. (17) Florida Georgia Line – Smooth
 25. (23) Miranda Lambert – Tin Man

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties (fifties inmiddels) zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Billboard. Bookmark de permalink.