Billboard Country Song Top 25 – 23 november 2017

Dit is de Billboard Country Song Top 25 voor de week tot 2 december 2017. Tim & Faith komen nieuw binnen vandaag. Carly Pearce is verdwenen uit de top 25 en Keith Urban maakt een flinke sprong.

 1. (1) Luke Combs – When It Rains It Pours
 2. (2) Kane Brown ft. Lauren Alaine – What Ifs
 3. (4) Lanco – Greatest Love Story
 4. (3) Sam Hunt – Body Like A Back Road
 5. (5) Thomas Rhett – Unforgettable
 6. (8) Luke Bryan – Light It Up
 7. (10) Brett Young – Like I Loved You
 8. (9) Dustin Lynch – Small Town Boy
 9. (6) Blake Shelton – I’ll Name The Dogs
 10. (12) Chris Janson – Fix A Drink
 11. (21) Keith Urban – Female
 12. (11) Chris Young – Losing Sleep
 13. (13) Russell Dickerson – Yours
 14. (15) Eric Church – Round Her Buzz
 15. (14) Maren Morris – I Could Use A Love Song
 16. (16) Garth Brooks – Ask Me How I Know
 17. (17) Florida Georgia Line – Smooth
 18. (19) Walker Hayes – You Broke Up With Me
 19. (18) Chris Stapleton – Broken Halos
 20. (22) Kelsea Ballerini – Legends
 21. (20) Devin Dawson – All On Me
 22. (23) Old Dominion – Written In The Sand
 23. (24) Miranda Lambert – Tin Man
 24. (25) Scotty McCreery – Five More Minutes
 25. (-) Tim McGraw & Faith Hill – The Rest Of Your Life ***

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties (fifties inmiddels) zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Billboard. Bookmark de permalink.