Sophomore Single Top 5 over 2017

Zoals gebruikelijk in december, plaats ik mijn persoonlijke top 5 over het bijna afgelopen jaar. Dit is mijn top 5 van songs die op mij in 2017 de meeste indruk maakten:

  1. Dan + Shay – How Not To
  2. Trace Adkins – Watered Down
  3. Midland – Drinkin’ Problem
  4. Dustin Lynch – Small Town Boy
  5. Luke Combs – When It Rains It Pours

Ik wens iedereen een warme, muzikale en gezellige jaarwisseling.

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties (fifties inmiddels) zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Info. Bookmark de permalink.