Billboard Country Song Top 25 – 16 november 2017

Dit is de Billboard Country Song Top 25 voor de week tot 25 november 2017.Luke Combs is de nieuwe #1, Jon Pardi en Kenny Chesney zijn verdwenen. Keith Urban en Scotty McCreery zijn nieuw vandaag in de Top 25.

 1. (2) Luke Combs – When It Rains It Pours
 2. (1) Kane Brown ft. Lauren Alaine – What Ifs
 3. (3) Sam Hunt – Body Like A Back Road
 4. (5) Lanco – Greatest Love Story
 5. (4) Thomas Rhett – Unforgettable
 6. (10) Blake Shelton – I’ll Name The Dogs
 7. (7) Carly Pearce – Every Little Thing
 8. (8) Luke Bryan – Light It Up
 9. (6) Dustin Lynch – Small Town Boy
 10. (9) Brett Young – Like I Loved You
 11. (12) Chris Young – Losing Sleep
 12. (11) Chris Janson – Fix A Drink
 13. (13) Russell Dickerson – Yours
 14. (14) Maren Morris – I Could Use A Love Song
 15. (15) Eric Church – Round Her Buzz
 16. (17) Garth Brooks – Ask Me How I Know
 17. (16) Florida Georgia Line – Smooth
 18. (23) Chris Stapleton – Broken Halos
 19. (18) Walker Hayes – You Broke Up With Me
 20. (21) Devin Dawson – All On Me
 21. (-) Keith Urban – Female ***
 22. (25) Kelsea Ballerini – Legends
 23. (22) Old Dominion – Written In The Sand
 24. (24) Miranda Lambert – Tin Man
 25. (-) Scotty McCreery – Five More Minutes ***

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties (fifties inmiddels) zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Billboard. Bookmark de permalink.