Reba McEntire w/ Kelly Clarkson & Trisha Yearwood – Softly And Tenderly

Eerder presenteerden we al de nieuwe single God And My Girlfriends van Reba McEntire. De eerste single van haar gospel album Sing It Now: Songs Of Faith & Hope getiteld Softly And Tenderly, waarop je ook Kelly Clarkson en Trisha Yearwood hoort, had je nog te goed.

kelly-clarkson-celebrates-christmas-with-trisha-yearwood-and-reba-mcentire-in-silent-night

Songtekst:

Softly and tenderly Jesus is calling
Calling for you and for me
See, on the portals, He’s waiting and watching

Watching for you and for me

Come home, come home
Ye who are weary come home
Earnestly, tenderly, Jesus is calling
Calling, ‘O sinner, come home

O for the wonderful love He has promised
Promised for you and for me
Though we have sinned He has mercy and pardon
Pardon for you and for me

Come home, come home
Ye who are weary come home
Earnestly, tenderly, Jesus is calling
Calling, ‘O sinner, come home! ‘

Softly and tenderly Jesus is calling
Calling for you and for me
See, on the portals, He’s waiting and watching
Watching for you and for me

Come home, come home
Ye who are weary come home
Earnestly, tenderly, Jesus is calling
Calling, ‘O sinner, come home! ‘
Calling, ‘O sinner, come home! ‘
Come home!

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties (fifties inmiddels) zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Zangeressen met de tags , , . Bookmark de permalink.