Reba McEntire – God And My Girlfriends

Reba McEntire brengt God And My Girlfriends uit als derde single van haar gospelalbum Sing It Now: Songs Of Faith & Hope uit.  Het is de opvolger van Back To God.

reba-mcentire

Songtekst:

I know he was made just for me
Two hearts that fit perfectly
He gives me love-more then enough

But way before he came along
There was somebody else making me strong
There is no doubt
I’d be nothing without

God and my girlfriends
They’re always there when
I’m feeling down, always around, lifting me up
I love how they know me, forgive me, and show me
Again and again, I can depend
On God on and my girlfriends

They were there when I walked down the aisle
And again when my first baby smiled
Good times and bad, happy or sad
What would I do if I didn’t have

God and my girlfriends
They’re always there when
I’m feeling down, always around, lifting me up
I love how they know me, forgive me, and show me
Again and again, I can depend
On God on and my girlfriends

Anywhere, anytime of the day
Just a prayer or a phone call away

God and my girlfriends

They’re always there when
I’m feeling down, always around, lifting me up
I love how they know me, forgive me, and show me
Again and again, I can depend
On God on and my girlfriends

 

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties (fifties inmiddels) zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Zangeressen met de tags . Bookmark de permalink.