Billboard Country Song Top 25 – 9 november 2017

Dit is de Billboard Country Song Top 25 voor de week tot 18 november 2017.  Jason Aldean en Brett Eldredge zijn verdwenen; Old Dominion en Kelsea Ballerini komen daar voor in de plaats.

 1. (1) Kane Brown ft. Lauren Alaine – What Ifs
 2. (2) Luke Combs – When It Rains It Pours
 3. (3) Sam Hunt – Body Like A Back Road
 4. (4) Thomas Rhett – Unforgettable
 5. (5) Lanco – Greatest Love Story
 6. (6) Dustin Lynch – Small Town Boy
 7. (7) Carly Pearce – Every Little Thing
 8. (9) Luke Bryan – Light It Up
 9. (10) Brett Young – Like I Loved You
 10. (12) Blake Shelton – I’ll Name The Dogs
 11. (11) Chris Janson – Fix A Drink
 12. (8) Chris Young – Losing Sleep
 13. (14) Russell Dickerson – Yours
 14. (13) Maren Morris – I Could Use A Love Song
 15. (15) Eric Church – Round Her Buzz
 16. (17) Florida Georgia Line – Smooth
 17. (20) Garth Brooks – Ask Me How I Know
 18. (19) Walker Hayes – You Broke Up With Me
 19. (18) Jon Pardi – Heartache On The Dance Floor
 20. (16) Kenny Chesney – All The Pretty Girls
 21. (21) Devin Dawson – All On Me
 22. (-) Old Dominion – Written In The Sand ***
 23. (22) Chris Stapleton – Broken Halos
 24. (25) Miranda Lambert – Tin Man
 25. (-) Kelsea Ballerini – Legends ***

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties (fifties inmiddels) zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Billboard. Bookmark de permalink.