AristoMedia Tips – 11-november-2017

We krijgen regelmatig tips van onze contactpersoon bij The AristoMedia Group in Nashville. Deze tips betreffen dan meestal beginnende country artiesten die nog niet zijn doorgebroken bij het grote publiek. We zullen proberen je zo veel mogelijk op de hoogte te houden van deze tips.

Met dank aan James Freeman.

Anthony Orio – “Undeniable”

Anthony Orio has just released the music video for “Undeniable” the title track of his latest EP which debuted at #14 on the iTunes Country Chart last month. He and his band perform more than 200 shows per year opening for acts such as Travis Tritt, Montgomery Gentry, Miranda Lambert, Blake Shelton, and Dierks Bently.  Notable performances include multiple appearances at The Grand Ole Opry, The Ryman Auditorium, the Pepsi Gulf Coast Jam,  Charlevoix Venetian Festival, as well as regular dates at landmark Nashville venues such as Tootsie’s Orchid Lounge and the Bluebird Cafe. He has been featured on ASCAP’s “Hot on the Row” series and was awarded “Best Band” in Nashville four years in a row (2012-2015) by The Tennessean’s Toast of Music City. When asked about his new single “Undeniable” he states, “The song started with the groove and melody.  co-writers and I were jamming on that feel and that phrase “Undeniable” kept coming out in the top of the choruses. Once we had that theme, we all had plenty of experience to tap into with being involved with the wrong woman, but just couldn’t keep away.” This great new song is certainly not your daddy’s country, but this steamy soulfull crossover video is something that will get everyone up on their feet and ready to party.

anthonyOrio

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties (fifties inmiddels) zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Zangers met de tags . Bookmark de permalink.