CMA Awards 2017 – de genomineerden

Aanstaande woensdag 8 november is het weer zover: de jaarlijkse CMA Awards worden dan uitgereikt in Nashville.

De genomineerden voor dit jaar zijn:

Entertainer of the Year:

Single of the Year:

Album of the Year:

  • Little Big Town – The Breaker
  • Chris Stapleton – From A Room: Volume 1
  • Lady Antebellum – Heart Break
  • Jason Isbell and the 400 Unit – The Nashville Sound
  • Miranda Lambert – The Weight Of These Wings

Song of the Year:

Female Vocalist of the Year:

Male Vocalist of the Year:

Vocal Group of the Year:

Vocal Duo of the Year:

Musical Event of the Year:

Musician of the Year:

Music Video of the Year:

New Artist of the Year:

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties (fifties inmiddels) zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Info. Bookmark de permalink.