Billboard Country Song Top 25 – 2 november 2017

Dit is de Billboard Country Song Top 25 voor de week tot 11 november 2017. Kip Moore maakt plaats voor Chris Stapleton. Hij komt voor de derde keer binnen met Broken Halos.

 1. (1) Kane Brown ft. Lauren Alaine – What Ifs
 2. (2) Luke Combs – When It Rains It Pours
 3. (3) Sam Hunt – Body Like A Back Road
 4. (4) Thomas Rhett – Unforgettable
 5. (7) Lanco – Greatest Love Story
 6. (6) Dustin Lynch – Small Town Boy
 7. (5) Carly Pearce – Every Little Thing
 8. (15) Chris Young – Losing Sleep
 9. (9) Luke Bryan – Light It Up
 10. (13) Brett Young – Like I Loved You
 11. (12) Chris Janson – Fix A Drink
 12. (10) Blake Shelton – I’ll Name The Dogs
 13. (16) Maren Morris – I Could Use A Love Song
 14. (17) Russell Dickerson – Yours
 15. (19) Eric Church – Round Her Buzz
 16. (14) Kenny Chesney – All The Pretty Girls
 17. (18) Florida Georgia Line – Smooth
 18. (11) Jon Pardi – Heartache On The Dance Floor
 19. (20) Walker Hayes – You Broke Up With Me
 20. (21) Garth Brooks – Ask Me How I Know
 21. (23) Devin Dawson – All On Me
 22. (-) Chris Stapleton – Broken Halos ***
 23. (22) Jason Aldean – They Don’t Know
 24. (24) Brett Eldredge – The Long Way
 25. (23) Miranda Lambert – Tin Man

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties (fifties inmiddels) zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Billboard. Bookmark de permalink.