Shania Twain – Who’s Gonna Be Your Girl

De nieuwe single van Shania Twain zal ik aanstaande maandag op USCM plaatsen maar eerst nog de vorige single Who’s Gonna Be Your Girl van het album Now.

shania-twainn

Lyrics:

I don’t need to know just where you’re going
You don’t need to tell me where you’ve been
All we have is here and now and nothing
In between

Watching the nightfall there goes the sun
Walking a sidewalk that comes undone

Who’s gonna be your girl
When all of the boys are gone
And who’s gonna stop them world
When living is no more fun
When will you wake up
From all of the dreams that you make up
And who’s gonna be your girl tonight

When you need to find yourself without me
I will keep the light on in my heart
Just in case you stop to think about me
In the dark

But you don’t want nothing good to last
You fill up the fire in your glass

Who’s gonna be your girl
When all of the boys are gone
And who’s gonna stop them world
When living is no more fun
When will you wake up
From all of the dreams that you make up
And who’s gonna be your girl tonight

You down the fire
It burns a hole
Deep inside you
Feels so cold
I walk the wire
And it falls away
I tried to find you
Cause you loved it babe

Who’s gonna be your girl
When all of the boys are gone
And who’s gonna stop them world
When living is no more fun
When will you wake up
From all of the dreams that you make up
And who’s gonna be your girl tonight

 

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties (fifties inmiddels) zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Zangeressen met de tags . Bookmark de permalink.