Billboard Country Song Top 25 – 26 oktober 2017

Dit is de Billboard Country Song Top 25 voor de week tot 4 november 2017. Kane Brown is na één week al weer verdwenen. Ook Maren Morris / Vince Gill zijn tot mijn verbazing uit de top 25 en zo ook Tim McGraw en Faith Hill. Nieuw binnen komen Devin Dawson, Brett Eldredge en Miranda Lambert.

 1. (1) Kane Brown ft. Lauren Alaine – What Ifs
 2. (3) Luke Combs – When It Rains It Pours
 3. (2) Sam Hunt – Body Like A Back Road
 4. (4) Thomas Rhett – Unforgettable
 5. (7) Carly Pearce – Every Little Thing
 6. (5) Dustin Lynch – Small Town Boy
 7. (6) Lanco – Greatest Love Story
 8. (12) Kip Moore – More Girls Like You
 9. (11) Luke Bryan – Light It Up
 10. (15) Blake Shelton – I’ll Name The Dogs
 11. (8) Jon Pardi – Heartache On The Dance Floor
 12. (14) Chris Janson – Fix A Drink
 13. (17) Brett Young – Like I Loved You
 14. (9) Kenny Chesney – All The Pretty Girls
 15. (19) Chris Young – Losing Sleep
 16. (16) Maren Morris – I Could Use A Love Song
 17. (22) Russell Dickerson – Yours
 18. (21) Florida Georgia Line – Smooth
 19. (20) Eric Church – Round Her Buzz
 20. (23) Walker Hayes – You Broke Up With Me
 21. (24) Garth Brooks – Ask Me How I Know
 22. (13) Jason Aldean – They Don’t Know
 23. (-) Devin Dawson – All On Me ***
 24. (-) Brett Eldredge – The Long Way ***
 25. (-) Miranda Lambert – Tin Man ***

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties (fifties inmiddels) zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Billboard. Bookmark de permalink.