Delta Rae – No Peace In Quiet (akoestisch)

Delta Rae is een folk rock band uit Durham, North Carolina die met dit No Peace In Quiet een prachtige single hebben afgeleverd. Je vindt de track op hun EP A Long And Happy Life.

deltarae

Songtekst:

My friends are always over so I’m not alone
And the TV’s on the second that they leave
Ghosts don’t stand a chance against the radio
That’s why I turn the music up to sleep

Cause there’s no peace in quiet
Just footsteps on the stairs
Whispers in the silence
Remind me you’re not there
There’s no peace in quiet

Tonight, I’ll lay down knowing you’re not coming home
Then I’ll swear I hear your keys outside my door
And I’ll hate myself for checking as if I don’t know
That it’s just the wind chimes on the neighbor’s porch

Cause there’s no peace in quiet
Just footsteps on the stairs
Whispers in the silence
Remind me you’re not there
There’s no peace in quiet

I hear you standing in the shower
Hear you breathing in my bed
But there’s nothing I hear louder
Than the words I never said

Cause there’s no peace in quiet
Just footsteps on the stairs
Whispers in the silence
Remind me you’re not there
There’s no peace in quiet
There’s no peace

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties (fifties inmiddels) zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Bands met de tags . Bookmark de permalink.