Devin Dawson – All On Me

All On Me is de debuutsingle van Devin Dawson die opgroeide vlak bij Folsom Prison in California en noemt Johnny CashAlan Jackson en Marvin Gaye als zangers die hem hebben beïnvloed.

Devin Dawson

Songtekst:

(Verse 1)
Yeah I know that the woes and the weight of the world
Can get in side our minds and be too much sometimes, I know
But baby don’t let the no’s and the ups and the downs
From the roller coaster ride beat you up inside, baby don’t
But if you ever feel that way, don’t you ever hesitate, cause

(Chorus)
You got my number you can call on me
If you’re in trouble put the fall on me
When you’re mad you can take it out on me
When it don’t add up you can count on me
When you’re low come get high on me
Make it slow take your time on me
Said let, let it out
Come and lay on me
When it gets heavy put the weight on me
Baby put it all on me
Put it all on me

(Verse 2)
Wanna take you out on the town on my dime anytime, tell me when you’re free
We can do anything and everything you want yeah
Oh I wanna hear all your fears and your troubles
Strip it down, really get to know one another
When it’s nobody but you and me just us
Girl you know I’m here for you
You can lean on me anytime you need to

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties (fifties inmiddels) zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Zangers met de tags . Bookmark de permalink.