Rascal Flatts – I Know You Won’t

I Know You Won’t is een track van het meest recente album Back To Us van Rascal Flatts.

51st Academy of Country Music Awards Arrivals

Songtekst:

I know you don’t mean to be mean to me
‘Cause when you want to, you can make me feel like we belong
We belong
Lately you make me feel like all I am is a back-up plan
I say I’m done and then you smile at me and I forget
Everything I said

I buy into those eyes
And into your lies

You say you’ll call, but I know you
You say you’re coming home, but I know you
You say you’ll call, but I know you won’t
You say you’ll call, but I know you won’t

I wish you were where you’re supposed to be
Close to me
But here I am just staring at this candle burning out
Still no sound
Of footsteps on my stairs
Or your voice anywhere

You say you’ll call, but I know you
You say you’re coming home, but I know you
You say you’ve changed, but I know you won’t
I know you won’t
You say you’ll call, but I know you
You say you’re coming home, but I know you
You say you’ve changed, but I know you won’t
You say you’ll call, but I know you, you won’t

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties (fifties inmiddels) zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Bands met de tags . Bookmark de permalink.