Eric Church – Why Not Me

Net als Maren Morris trad ook Eric Church trad vrijdag 29 september op tijdens het Route 91 Harvest Festival. Dit Why Not Me, wat Eric vertolkte in de Grand Ole Opry afgelopen woensdag, is ook opgedragen aan de slachtoffers.

eric-church-las-veags

Songtekst:

[Verse 1]
Why you with your long brown hair flowing
And you with your fresh tattooed skin
And you from the western Virginia
That you’ll never get to see again
As darkness descended the desert
And a bad actor starred in his play
Why you from Tennessee did life capture
And me from Tennessee get away

[Chorus]
And when the morning sun hit the mountains
And a glorious still calmed the breeze
I asked the God of all knowing wisdom
Why you and why not me?

[Verse 2]
Yeah the lord is my refuge and fortress
My god with whom I trust
But I’ll never know why the wicked
Gets to prey on the best of us
Why you full of life and promise
At the top of your lungs so loud
My songs that you sang so sweetly will ring
In my ears forever now

[Chorus]
And when the morning sun hit the mountains
And a glorious still calmed the breeze
I’ll ask the God of infinite wisdom
Why you and why not me?

[Outro]
And every morning when the sun hits the mountain
And a glorious still calms the breeze
I’ll ask the God of my salvation
Why you and why not me?
Why you and why not me?

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties (fifties inmiddels) zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Zangers met de tags . Bookmark de permalink.