Afscheid Mojo

Sinds 1 oktober is Mojo niet langer medewerker van USCM. Tijdgebrek heeft hem genoodzaakt zijn bijdrage aan de website te staken. Ik betreur het zeer maar ben tegelijkertijd dankbaar hem getroffen te hebben. Zonder Mojo was USCM niet geworden wat het vandaag is. Ruim 6 jaar heeft Mojo met zijn verfrissende kijk op country berichten geplaatst op USCM.

Mojo: ik dank je, mede namens de bezoekers van USCM, voor je inzet, enthousiasme en wijze raad. Ik wens jou en je dierbaren veel voorspoed.

Het gaat je goed.

Sophomore

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties (fifties inmiddels) zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Info. Bookmark de permalink.