Morgan Evans – Big Skies

Enige tijd geleden plaatsten we de nieuwe single Kiss Somebody van Morgan Evans. Dit Big Skies was in 2007 de debuutsingle van deze Australiër.

morganevans

Songtekst:

Verse #1

I can’t sleep
I hate TV
& I don’t feel free in here
It’s killing me
But I can’t leave
Is this the way life’s meant to be?

Chorus

I wanna see big skies
I wanna feel like I’m alive
I wanna stand arms wide
I wanna feel I’m 10 feet high
I wanna touch with my own hands
I wanna see with my own eyes
All the things that I’ve been missing
While I’m watching the world go by

Verse #2

Lessons learned
Seasons turn
Ride this winter into spring
If it’s gonna be this way
I’m gonna seize this day
There’s a 1000 miles and a million ways
To find my way back home

CHORUS

Bridge

Well I know I’m moving slow
And I ain’t got nothing to show
But if there’s a little hope
I’m not letting go

CHORUS

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties (fifties inmiddels) zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Zangers met de tags . Bookmark de permalink.