AristoMedia Tips – 30-september-2017

We krijgen regelmatig tips van onze contactpersoon bij The AristoMedia Group in Nashville. Deze tips betreffen dan meestal beginnende country artiesten die nog niet zijn doorgebroken bij het grote publiek. We zullen proberen je zo veel mogelijk op de hoogte te houden van deze tips.

Met dank aan James Freeman.
Wil je trouwens iets meer weten over James, click dan hier.

Jenna Paulette – “Coolest Girl in the World”

Jenna Paulette grew up on her family’s ranch near the Texas/Oklahoma border. After high school, she decided to attend the Savannah College of Art and Design after receiving a singing scholarship. It was here that she decided she wanted to pursue a career as a country artist. Her music can be described as laid-back traditional country with a clean modern twist to create a sound she likes to call New West. She combines pop rhythms with mandolin and pedal steel. The new single, “Coolest Girl in the World” showcases this perfectly. Jenna says the song delivers a message anyone can relate to, “You’re either the guy, wanting to make the girl feel like she’s the girl in the song on the radio, or you’re the girl, wishing you were one of the ‘girls they sing about.'”

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties (fifties inmiddels) zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Zangeressen met de tags , . Bookmark de permalink.