Runaway June – Wild West

Zoals beloofd de nieuwe single van Runaway June. In deze song Wild West wordt de grootvader, filmacteur John Wayne, van Jennifer Wayne, een van de drie dames, genoemd. Wild West Lipstickis de opvolger van .

runawayjune

Songtekst:

Baby you could steal my heart like Jesse James
Come in guns blazing just like ole’ John Wayne
Nows your chance to save the girl, better take it ‘fore it’s gone

Yeah, you better get your boots on… and

Love me like the wild wild wild west, ride me off in the sunset
Like outlaws makin’ a run for it
Com’on boy, be my cowboy, keep me by your side all night
Hold me tight like a pearl handled .45,
And just let me be the whiskey on you breath

Love me like the wild wild wild west…

I wanna feel like we jumped a train to Santa Fe,
Like we’re desperados makin’ our get away
Wanna hideaway on some prairie underneath a blanket of stars
And just get lost in you arms

repeat (Chorus)

Love me like the wild wild wild west
Love me like the wild wild wild west

repeat (Chorus)

Baby you could steal my heart like Jesse James
Come in guns blazing just like ole’ John Wayne

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties (fifties inmiddels) zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Bands met de tags . Bookmark de permalink.