AristoMedia Tips – 9-september-2017

We krijgen regelmatig tips van onze contactpersoon bij The AristoMedia Group in Nashville. Deze tips betreffen dan meestal beginnende country artiesten die nog niet zijn doorgebroken bij het grote publiek. We zullen proberen je zo veel mogelijk op de hoogte te houden van deze tips.

Met dank aan James Freeman.

Maggie Baugh – “Catch Me”

Multi-instrumentalist and singer/songwriter Maggie Baugh is a new artist you’ll want to keep an eye on. After her third album Catch Me charted #56 on the iTunes albums chart earlier this year the 17 year old artist signed into deals with Cold River Records and William Morris Entertainment. In addition to opening for artists such as Craig Morgan, Neal McCoy, Drew Baldridge, Swon Brothers, and Montgomery Gentry she has collaborated with other well known acts onstage including a performance playing the lead fiddle part in the “Devil Went Down to Georgia” with Charlie Daniels.

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Zangeressen met de tags . Bookmark de permalink.