Brantley Gilbert – The Ones That Like Me

Brantley Gilbert heeft een prima opvolger voor The Weekend met The Ones That Like Me, eveneens van het album The Devil Don’t Sleep.

Songtekst:

“The Ones That Like Me”

Oh yeah
Ain’t gonna lie, I can count on both hands
My down to ride ‘til the day I die friends
To get them, I’d like to think
That I’m few and far between
Guys like me, you want in an alley with ya
Up a creek, ain’t a doubt I’m gonna paddle with ya
Go to bat, go to church, go to battle with ya
They can say what they want about me, but

The ones that need me got me
The ones that doubt me can’t stop me
Even the ones that said forget him
You can bet they ain’t forgot me
Either wanna hit me or hold me
Those that hate me don’t know me
And the ones that don’t trust anybody trust me
Yeah, the ones that like me love me

Speak my mind, don’t mind who’s listenin’
I’ll ask forgiveness, ‘fore I ask permission
Least with me you know what you’re gettin’
You may not get a thing about me, but

The ones that need me got me
The ones that doubt me can’t stop me
Even the ones that said forget him
You can bet they ain’t forgot me
Either wanna hit me or hold me
Those that hate me don’t know me
And the ones that don’t trust anybody trust me
Yeah, the ones that like me love me

Yeah, they love me
And I ain’t perfect, I’m a simple man
I got a sinner’s mind, but I can fold my hands
I ain’t afraid to pray and I do know who I am, yeah

And the ones that need me got me
Ones that doubt me can’t stop me
Even the ones that said forget him
Bet your ass they ain’t forgot me
Either wanna hit me or hold me
Those that hate me don’t know me
And the ones that don’t trust anybody trust me
Yeah, the ones that like me love me

The ones that like me love me

And if you don’t
Probably a pretty good chance I don’t like you either

Over Mojo

Mijn nickname is Mojo en ik ben eerder toevallig in de countrymuziek geïnteresseerd geraakt. Naast mijn Elvis-collectie bezit ik ook cd’s van Patsy Cline, Johnny Cash, de Bellamy Brothers en heel wat filmmuziek van Westerns. Maar toen ik onlangs in een platenzaak op de afdeling countrymuziek eens ging rondsnuffelen merkte ik dat er een heleboel artiesten waren die ik niet kende. Zo werd mijn aandacht getrokken door o.a. Reba McEntire. Thuis gekomen ging ik direct op het internet wat zoeken achter deze artieste en van het een kwam het ander. Voor ik het wist had de country-microbe mij te pakken en zat ik al bij Brad Paisley, Rascal Flatts, Toby Keath en co. Vandaar naar informatieve websites over countrymuziek was een kleine stap. Zo kwam ik bij de nog vrij recente website uscountrymusic.nlterecht. Volgens mij momenteel de beste site van de Benelux waar alles over countrymuziek in America direct op de voet gevolgd wordt. Af en toe gaf ik een tip aan Sophomore. En na verloop van tijd ben ik sinds mei 2011 als medewerker gevraagd. Ik vind het boeiend om nu een heleboel artiesten te ontdekken die hier bij het grote publiek in Europa onbekend zijn. Hopelijk bent u even enthousiast over deze zoektocht als ik en geniet u van de vele nieuwtjes en clips die we u brengen. So, let’s get country !
Dit bericht is geplaatst in Zangers met de tags . Bookmark de permalink.