Billboard Country Song Top 25 – 7 september 2017

Dit is de Billboard Country Song Top 25 voor de week tot 8 september 2017. Luke Bryan stoomt met zijn Light It Up richting top 10. Lady Antebellum verdwijnt vrij vlug uit de Billboard. Onderin is Garth Brooks de belangrijkste nieuwkomer.

 1. (1) Sam Hunt – Body Like A Back Road
 2. (2) Dustin Lynch – Small Town Boy
 3. (3) Kane Brown ft. Lauren Alaine – What Ifs  
 4. (5) Old Dominion – No Such Thing As A Broken Heart
 5. (6) Brett Young – In Case You Didn’t Know
 6. (8) Luke Combs – When It Rains It Pours
 7. (7) Jon Pardi – Heartache On The Dance Floor
 8. (12) Thomas Rhett – Unforgettable
 9. (4) Midland – Drinkin’ Problem
 10. (13) Kenny Chesney – All The Pretty Girls
 11. (21) Luke Bryan – Light It Up
 12. (11) Thomas Rhett ft. Maren Morris – Craving You
 13. (16) Jason Aldean – They Don’t Know
 14. (15) Carly Pearce – Every Little Thing
 15. (17) Kip Moore – More Girls Like You
 16. (14) Brothers Osborne – It Ain’t My fault
 17. (18) Chris Lane – For Her
 18. (20) Lanco – Greatest Love Story
 19. (19) Maren Morris – I Could Use A Love Song
 20. (22) Chris Janson – Fix A Drink
 21. (24) Eric Church – Round Her Buzz
 22. (-) Locash – Ring O Every Finger ***
 23. (-) Garth Brooks – Ask Me How I Know ***
 24. (25) Chris Young – Losing Sleep
 25. (-) Walker Hayes – You Broke Up With Me ***

Over Mojo

Mijn nickname is Mojo en ik ben eerder toevallig in de countrymuziek geïnteresseerd geraakt. Naast mijn Elvis-collectie bezit ik ook cd’s van Patsy Cline, Johnny Cash, de Bellamy Brothers en heel wat filmmuziek van Westerns. Maar toen ik onlangs in een platenzaak op de afdeling countrymuziek eens ging rondsnuffelen merkte ik dat er een heleboel artiesten waren die ik niet kende. Zo werd mijn aandacht getrokken door o.a. Reba McEntire. Thuis gekomen ging ik direct op het internet wat zoeken achter deze artieste en van het een kwam het ander. Voor ik het wist had de country-microbe mij te pakken en zat ik al bij Brad Paisley, Rascal Flatts, Toby Keath en co. Vandaar naar informatieve websites over countrymuziek was een kleine stap. Zo kwam ik bij de nog vrij recente website uscountrymusic.nlterecht. Volgens mij momenteel de beste site van de Benelux waar alles over countrymuziek in America direct op de voet gevolgd wordt. Af en toe gaf ik een tip aan Sophomore. En na verloop van tijd ben ik sinds mei 2011 als medewerker gevraagd. Ik vind het boeiend om nu een heleboel artiesten te ontdekken die hier bij het grote publiek in Europa onbekend zijn. Hopelijk bent u even enthousiast over deze zoektocht als ik en geniet u van de vele nieuwtjes en clips die we u brengen. So, let’s get country !
Dit bericht is geplaatst in Billboard. Bookmark de permalink.