Mickey Guyton – Nice Things

Mickey Guyton komt met haar nieuwe single Nice Things. Het is de opvolger van Heartbreak Song die we later deze week ten gehore zullen brengen.

mickeyguyton

Songtekst:

I am priceless, don’t you know?
But you broke me even so
Oh, shiny, golden diamond rings

Your momma always said, you can’t have nice things

Held me tightly as you dared
And when I cried out, you did not care
You stole my heart and bent my wings
Your momma always said, you can’t have nice things

Oh, little boy with all your toys out in the yard
I gave you the moon, but you had to have the stars
Took ‘em from the sky and you left them in the dark
‘Til they rusted right through

Precious memories gone like that
You can’t ever buy them back
No you cannot afford these dreams
Like momma always said, you can’t have nice things

You can’t keep me a lock and key
Just to satisfy your needs
Oh, don’t you know why the caged bird sings?
Like momma always said you can’t have nice things
Your momma always said you can’t have nice things

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Zangeressen met de tags . Bookmark de permalink.