Jana Kramer – Good As You Were Bad

Good As You Were Bad is een erg goede song van het debuutalbum van Jana Kramer.

jajkramer

Songtekst:

My head is poundin’
Too much red wine
I wish I didn’t love it like I do
It gets to me every time

I wake up craving
This cigarette
Yeah I know they’re no good for me
But I can’t put ‘em down just yet

I’ve never been held the way you held me
I’ve never been hurt the way you hurt me
I could handle this pain, forget your name
If you hadn’t loved me like you had
Why’d you have to be as good as you were bad

I wanna hate you
I’m mad as hell
Oh, but a part of me still loves you
And hopes and prays to God you’re doin’ well

I’ve never been held the way you held me
And I’ve never been hurt the way you hurt me
I could handle this pain, forget your name
If you hadn’t loved me like you had
Why’d you have to be as good as you were bad

They say you remember the past
Better than it really was
But there was a time when it really was
So good

I could handle this pain, forget your name
If you hadn’t loved me like you had
Why’d you have to be as good as you were bad

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Zangeressen met de tags . Bookmark de permalink.