Billboard Country Song Top 25 – 24 augustus 2017

Dit is de Billboard Country Song Top 25 voor de week tot 25 augustus 2017. Het wordt ééntoning met Sam Hunt op #1. Billy Currington, Cole Swindell, Brett Eldredge en Blake Shelton verdwijnen terwijl onderaan enkele artiesten voor de tweede keer binnen komen. Thomas Rhett is de enige echte nieuwkomer met Sixteen.

 1. (1) Sam Hunt – Body Like A Back Road
 2. (2) Dustin Lynch – Small Town Boy
 3. (3) Kane Brown ft. Lauren Alaine – What Ifs
 4. (4) Brett Young – In Case You Didn’t Know
 5. (7) Old Dominion – No Such Thing As A Broken Heart
 6. (5) Midland – Drinkin’ Problem
 7. (6) Luke Combs – Hurricane
 8. (9) Jon Pardi – Heartache On The Dance Floor
 9. (12) Justin Moore – Someone Else Will
 10. (11) Thomas Rhett ft. Maren Morris – Craving You
 11. (13) Lady Antebellum – You Look Good
 12. (14) Luke Combs – When It Rains It Pours
 13. (15) Thomas Rhett – Unforgettable
 14. (17) Brothers Osborne – It Ain’t My fault
 15. (18) Kenny Chesney – All The Pretty Girls
 16. (16) Jason Aldean – They Don’t Know
 17. (20) Carly Pearce – Every Little Thing
 18. (21) Kip Moore – More Girls Like You
 19. (19) Chris Lane – For Her
 20. (22) Maren Morris – I Could Use A Love Song
 21. (-) Chris Janson – Fix A Drink ****
 22. (-) Eric Church – Round Her Buzz ***
 23. (25) Lanco – Greatest Love Story
 24. (-) Thomas Rhett – Sixteen ***
 25. (-) Chris Young – Losing Sleep ***

Over Mojo

Mijn nickname is Mojo en ik ben eerder toevallig in de countrymuziek geïnteresseerd geraakt. Naast mijn Elvis-collectie bezit ik ook cd’s van Patsy Cline, Johnny Cash, de Bellamy Brothers en heel wat filmmuziek van Westerns. Maar toen ik onlangs in een platenzaak op de afdeling countrymuziek eens ging rondsnuffelen merkte ik dat er een heleboel artiesten waren die ik niet kende. Zo werd mijn aandacht getrokken door o.a. Reba McEntire. Thuis gekomen ging ik direct op het internet wat zoeken achter deze artieste en van het een kwam het ander. Voor ik het wist had de country-microbe mij te pakken en zat ik al bij Brad Paisley, Rascal Flatts, Toby Keath en co. Vandaar naar informatieve websites over countrymuziek was een kleine stap. Zo kwam ik bij de nog vrij recente website uscountrymusic.nlterecht. Volgens mij momenteel de beste site van de Benelux waar alles over countrymuziek in America direct op de voet gevolgd wordt. Af en toe gaf ik een tip aan Sophomore. En na verloop van tijd ben ik sinds mei 2011 als medewerker gevraagd. Ik vind het boeiend om nu een heleboel artiesten te ontdekken die hier bij het grote publiek in Europa onbekend zijn. Hopelijk bent u even enthousiast over deze zoektocht als ik en geniet u van de vele nieuwtjes en clips die we u brengen. So, let’s get country !
Dit bericht is geplaatst in Billboard. Bookmark de permalink.