Chase Bryant – Hell If I Know

Het is nog een tijdje wachten op nieuws van een nieuw album maar ondertussen brengt Chase Bryant na Room To Breath de volgende single Hell If I Know uit.

Songtekst:

“Hell If I Know”

Why the red sunset
Turns blue sky black
Why fast lane feels so slow and a slow kiss feels so fast
Why the years roll back
With the right perfume
How the first time that I saw you it felt like deja vu

Hell if I know why the stars align
Getting lost in your eyes and a Friday high
Never gets old when the rock n roll on the radio knows
Just how to make you slide close
Why a girl like you chose a guy like me
And everything I got is everything you need
Why you even said hello
Hell if I know
Hell if I know

Why an ice cold beer
Is fire on your lips
Why everything looks better
Hanging off of your hips
Why a roof top rain
It makes you want to dance
Why God gave guys like me
A second chance

Hell if I know why the stars align
Getting lost in your eyes and a Friday high
Never gets old when the rock n roll on the radio knows
Just how to make you slide close
Why a girl like you chose a guy like me
And everything I got is everything you need
Why you even said hello
Hell if I know
Hell if I know
Oh, yeah

The more I live
The more I know
That all I know, all I know
Is hell if I know why the stars align
Getting lost in your eyes and a Friday high
Never gets old when the rock n roll on the radio knows
Just how to make you slide close
Why a girl like you chose a guy like me
And everything I got is everything you need
Why you even said hello
Hell if I know
Hell if I know
Oh, yeah
And everything I got is everything you need
Hell if I know

Over Mojo

Mijn nickname is Mojo en ik ben eerder toevallig in de countrymuziek geïnteresseerd geraakt. Naast mijn Elvis-collectie bezit ik ook cd’s van Patsy Cline, Johnny Cash, de Bellamy Brothers en heel wat filmmuziek van Westerns. Maar toen ik onlangs in een platenzaak op de afdeling countrymuziek eens ging rondsnuffelen merkte ik dat er een heleboel artiesten waren die ik niet kende. Zo werd mijn aandacht getrokken door o.a. Reba McEntire. Thuis gekomen ging ik direct op het internet wat zoeken achter deze artieste en van het een kwam het ander. Voor ik het wist had de country-microbe mij te pakken en zat ik al bij Brad Paisley, Rascal Flatts, Toby Keath en co. Vandaar naar informatieve websites over countrymuziek was een kleine stap. Zo kwam ik bij de nog vrij recente website uscountrymusic.nlterecht. Volgens mij momenteel de beste site van de Benelux waar alles over countrymuziek in America direct op de voet gevolgd wordt. Af en toe gaf ik een tip aan Sophomore. En na verloop van tijd ben ik sinds mei 2011 als medewerker gevraagd. Ik vind het boeiend om nu een heleboel artiesten te ontdekken die hier bij het grote publiek in Europa onbekend zijn. Hopelijk bent u even enthousiast over deze zoektocht als ik en geniet u van de vele nieuwtjes en clips die we u brengen. So, let’s get country !
Dit bericht is geplaatst in Zangers met de tags . Bookmark de permalink.