Thomas Rhett – Sixteen

Na Craving You en Unforgettable brengt Thomas Rhett van zijn laatste album Life Changes (dat volgende week uitkomt) met Sixteen een derde promotiesong in omloop.

Songtekst:

“Take a left here, boy, take it slow
Don’t get distracted by that radio”
I just rolled my eyes and I said, “Daddy, I know
I’m fifteen, I ain’t green like some ol’ ten year old”

What I wouldn’t give to be sixteen, wild and free
Cruisin’ up and down Main in my F-150
Roll the windows down, bass too loud from this burnt CD
I’ll be right where I wanna be when I’m sixteen, sixteen, yeah
Sixteen

Now that I can drive, finally feel alive, but I got this curfew
Sneakin’ in late, smelling like my girlfriend’s perfume
People talkin’ ‘bout college and knowledge and that’s alright
But all I’m thinkin’ ‘bout is an unsupervised Saturday night

What I wouldn’t give to be eighteen, wild and free
Buzzin’ off a can of that Grizzly wintergreen
Lookin’ old enough to pull off this fake ID
I’ll be right where I wanna be when I’m eighteen, eighteen
Eighteen, yeah

Over Mojo

Mijn nickname is Mojo en ik ben eerder toevallig in de countrymuziek geïnteresseerd geraakt. Naast mijn Elvis-collectie bezit ik ook cd’s van Patsy Cline, Johnny Cash, de Bellamy Brothers en heel wat filmmuziek van Westerns. Maar toen ik onlangs in een platenzaak op de afdeling countrymuziek eens ging rondsnuffelen merkte ik dat er een heleboel artiesten waren die ik niet kende. Zo werd mijn aandacht getrokken door o.a. Reba McEntire. Thuis gekomen ging ik direct op het internet wat zoeken achter deze artieste en van het een kwam het ander. Voor ik het wist had de country-microbe mij te pakken en zat ik al bij Brad Paisley, Rascal Flatts, Toby Keath en co. Vandaar naar informatieve websites over countrymuziek was een kleine stap. Zo kwam ik bij de nog vrij recente website uscountrymusic.nlterecht. Volgens mij momenteel de beste site van de Benelux waar alles over countrymuziek in America direct op de voet gevolgd wordt. Af en toe gaf ik een tip aan Sophomore. En na verloop van tijd ben ik sinds mei 2011 als medewerker gevraagd. Ik vind het boeiend om nu een heleboel artiesten te ontdekken die hier bij het grote publiek in Europa onbekend zijn. Hopelijk bent u even enthousiast over deze zoektocht als ik en geniet u van de vele nieuwtjes en clips die we u brengen. So, let’s get country !
Dit bericht is geplaatst in Zangers met de tags . Bookmark de permalink.