Morgan Wallen – The Way I Talk

De 24-jarige Morgan Wallen uit Tennessee is nieuw bij USCM. Vorig jaar bracht hij zijn debuutsingle The Way I Talk uit. In de USA werden er zo’n kleine 100.000 van verkocht en deze week kwam de single ook in Canada binnen. Tijd dus om eens kennis te maken.

Wikipedia
Officiële Website Morgan Wallen

Songtekst:

It’s got a touch of the town where I grew up
Something in it them California girls love
Some people like to make a little fun of
The way I talk
It gets slower after three or four cold beers
And gets louder when I’m cheerin’ on the Volunteers
Folks know I’m country, when they hear
The way I talk

It sounds a little bit like my daddy
It don’t cuss around my mama
Some words you’ve never heard
‘Less you come from down yonder
The man upstairs gets it
So I ain’t tryna fix it
No I can’t hide it
I don’t fight it, I just roll with it
Oh, kinda slow like the Mississippi rolls
It’s the only way I know
Man it ain’t my fault
I just live the way I talk

Yeah it’s, “Yessir, no ma’am, y’all come back, now”
Fighting words if you run my last name down
I ain’t ashamed, matter of fact I’m damn proud
Of the way I talk, y’all

Over Mojo

Mijn nickname is Mojo en ik ben eerder toevallig in de countrymuziek geïnteresseerd geraakt. Naast mijn Elvis-collectie bezit ik ook cd’s van Patsy Cline, Johnny Cash, de Bellamy Brothers en heel wat filmmuziek van Westerns. Maar toen ik onlangs in een platenzaak op de afdeling countrymuziek eens ging rondsnuffelen merkte ik dat er een heleboel artiesten waren die ik niet kende. Zo werd mijn aandacht getrokken door o.a. Reba McEntire. Thuis gekomen ging ik direct op het internet wat zoeken achter deze artieste en van het een kwam het ander. Voor ik het wist had de country-microbe mij te pakken en zat ik al bij Brad Paisley, Rascal Flatts, Toby Keath en co. Vandaar naar informatieve websites over countrymuziek was een kleine stap. Zo kwam ik bij de nog vrij recente website uscountrymusic.nlterecht. Volgens mij momenteel de beste site van de Benelux waar alles over countrymuziek in America direct op de voet gevolgd wordt. Af en toe gaf ik een tip aan Sophomore. En na verloop van tijd ben ik sinds mei 2011 als medewerker gevraagd. Ik vind het boeiend om nu een heleboel artiesten te ontdekken die hier bij het grote publiek in Europa onbekend zijn. Hopelijk bent u even enthousiast over deze zoektocht als ik en geniet u van de vele nieuwtjes en clips die we u brengen. So, let’s get country !
Dit bericht is geplaatst in Zangers met de tags . Bookmark de permalink.