Billboard Country Song Top 25 – 10 augustus 2017

Dit is de Billboard Country Song Top 25 voor de week tot 11 augustus 2017. Sam Hunt staat nu al aan 26 weken op #1. Wordt Dustin Lynch de volgende nummer 1? Dylan Scott verdwijnt en enige nieuwkomer Thomas Rhett komt met een twee single hoog binnen.

 1. (1) Sam Hunt – Body Like A Back Road
 2. (5) Dustin Lynch – Small Town Boy
 3. (2) Brett Young – In Case You Didn’t Know
 4. (4) Thomas Rhett ft. Maren Morris – Craving You
 5. (8) Billy Currington – Do I Make You Wanna
 6. (7) Luke Combs – Hurricane
 7. (10) Kane Brown ft. Lauren Alaine – What Ifs
 8. (9) Midland – Drinkin’ Problem
 9. (3) Keith Urban ft. Carrie Underwood – The Fighter
 10. (12) Cole Swindell – Flatliner
 11. (11) Old Dominion – No Such Thing As A Broken Heart
 12. (14) Jon Pardi – Heartache On The Dance Floor
 13. (-) Thomas Rhett – Unforgettable ***
 14. (15) Justin Moore – Someone Else Will
 15. (13) Lady Antebellum – You Look Good
 16. (19) Luke Combs – When It Rains It Pours
 17. (16) Brothers Osborne – It Ain’t My fault
 18. (20) Jason Aldean – They Don’t Know
 19. (18) Carly Pearce – Every Little Thing
 20. (22) Kenny Chesney – All The Pretty Girls
 21. (21) Chris Lane – For Her
 22. (23) Kip Moore – More Girls Like You
 23. (17) Blake Shelton – Every Time I Hear That Song
 24. (24) Maren Morris – I Could Use A Love Song
 25. (25) Brett Eldredge – Somethin’ I’m Good At

Over Mojo

Mijn nickname is Mojo en ik ben eerder toevallig in de countrymuziek geïnteresseerd geraakt. Naast mijn Elvis-collectie bezit ik ook cd’s van Patsy Cline, Johnny Cash, de Bellamy Brothers en heel wat filmmuziek van Westerns. Maar toen ik onlangs in een platenzaak op de afdeling countrymuziek eens ging rondsnuffelen merkte ik dat er een heleboel artiesten waren die ik niet kende. Zo werd mijn aandacht getrokken door o.a. Reba McEntire. Thuis gekomen ging ik direct op het internet wat zoeken achter deze artieste en van het een kwam het ander. Voor ik het wist had de country-microbe mij te pakken en zat ik al bij Brad Paisley, Rascal Flatts, Toby Keath en co. Vandaar naar informatieve websites over countrymuziek was een kleine stap. Zo kwam ik bij de nog vrij recente website uscountrymusic.nlterecht. Volgens mij momenteel de beste site van de Benelux waar alles over countrymuziek in America direct op de voet gevolgd wordt. Af en toe gaf ik een tip aan Sophomore. En na verloop van tijd ben ik sinds mei 2011 als medewerker gevraagd. Ik vind het boeiend om nu een heleboel artiesten te ontdekken die hier bij het grote publiek in Europa onbekend zijn. Hopelijk bent u even enthousiast over deze zoektocht als ik en geniet u van de vele nieuwtjes en clips die we u brengen. So, let’s get country !
Dit bericht is geplaatst in Billboard. Bookmark de permalink.