Billboard Country Song Top 25 – 3 augustus 2017

Dit is de Billboard Country Song Top 25 voor de week tot 4 augustus 2017. Sam Hunt staat nu al aan 25 weken op #1. Rascal Flatts verdwijnen uit de Billboard en Brett Eldredge komt opnieuw binnen.

 1. (1) Sam Hunt – Body Like A Back Road
 2. (2) Brett Young – In Case You Didn’t Know
 3. (5) Keith Urban ft. Carrie Underwood – The Fighter
 4. (4) Thomas Rhett ft. Maren Morris – Craving You
 5. (7) Dustin Lynch – Small Town Boy
 6. (3) Dylan Scott – My Girl
 7. (6) Luke Combs – Hurricane
 8. (9) Billy Currington – Do I Make You Wanna
 9. (8) Midland – Drinkin’ Problem
 10. (11) Kane Brown ft. Lauren Alaine – What Ifs
 11. (12) Old Dominion – No Such Thing As A Broken Heart
 12. (13) Cole Swindell – Flatliner
 13. (13) Lady Antebellum – You Look Good
 14. (15) Jon Pardi – Heartache On The Dance Floor
 15. (16) Justin Moore – Someone Else Will
 16. (18) Brothers Osborne – It Ain’t My fault
 17. (17) Blake Shelton – Every Time I Hear That Song
 18. (21) Carly Pearce – Every Little Thing
 19. (22) Luke Combs – When It Rains It Pours
 20. (20) Jason Aldean – They Don’t Know
 21. (19) Chris Lane – For Her
 22. (24) Kenny Chesney – All The Pretty Girls
 23. (21) Kip Moore – More Girls Like You
 24. (25) Maren Morris – I Could Use A Love Song
 25. (-) Brett Eldredge – Somethin’ I’m Good At ***

Over Mojo

Mijn nickname is Mojo en ik ben eerder toevallig in de countrymuziek geïnteresseerd geraakt. Naast mijn Elvis-collectie bezit ik ook cd’s van Patsy Cline, Johnny Cash, de Bellamy Brothers en heel wat filmmuziek van Westerns. Maar toen ik onlangs in een platenzaak op de afdeling countrymuziek eens ging rondsnuffelen merkte ik dat er een heleboel artiesten waren die ik niet kende. Zo werd mijn aandacht getrokken door o.a. Reba McEntire. Thuis gekomen ging ik direct op het internet wat zoeken achter deze artieste en van het een kwam het ander. Voor ik het wist had de country-microbe mij te pakken en zat ik al bij Brad Paisley, Rascal Flatts, Toby Keath en co. Vandaar naar informatieve websites over countrymuziek was een kleine stap. Zo kwam ik bij de nog vrij recente website uscountrymusic.nlterecht. Volgens mij momenteel de beste site van de Benelux waar alles over countrymuziek in America direct op de voet gevolgd wordt. Af en toe gaf ik een tip aan Sophomore. En na verloop van tijd ben ik sinds mei 2011 als medewerker gevraagd. Ik vind het boeiend om nu een heleboel artiesten te ontdekken die hier bij het grote publiek in Europa onbekend zijn. Hopelijk bent u even enthousiast over deze zoektocht als ik en geniet u van de vele nieuwtjes en clips die we u brengen. So, let’s get country !
Dit bericht is geplaatst in Billboard. Bookmark de permalink.