Florida Georgia Line – Smooth

Zomerclip 8 – Het duo Florida Georgia Line trok naar Las Vegas om daar de zomerclip van Smooth op te nemen. Het is tevens de openingstrack van hun laatste album Dig Your Roots en de titel van hun zomertour die op 2 juni in Austin begon en op 21 oktober eindigt in Georgia. De song begint pas halfweg de clip op 2’0.

Songtekst:

“Smooth”

Smooth
Like a Tennessee Walker
Just a walking on the water
You’re smooth
Like a Sunday morning Elvis
Singing Gospel it’s a hell of a groove
Like the lines on her Mercury
Girl you’re put together perfectly
Good lord almighty
Girl, you go down good
You ain’t even trying
Cause you wrote the book
There ain’t nobody
A do me like you
The way you move that body
Girl, you’re so smooth

Like cat daddy driving
A Caddy from Cali baby
You’re smooth
Like young love buzzing
Off an Old Camp bottle by the Moon
Blackberry jam, finger-licking
Off your hand flying out the window

Good lord almighty
Girl, you go down good
You ain’t even trying
Cause you wrote the book
There ain’t nobody
(There ain’t nobody)
A do me like you
(Do me like you)
The way you move that body
(The way you move that body)
Girl, you’re so smooth
(So smooth)
Smooth, smooth

You’re a stroke on the canvas
A brick road to Kansas
My little summer time jam

Good lord almighty
Girl, you go down good
You ain’t even trying
Cause you wrote the book
There ain’t nobody
(There ain’t nobody)
A do me like you
(Do me like you)
The way you move that body
(The way you move that body)
Girl, you’re so smooth
(So smooth)
Smooth, smooth
(You so smooth)
Smooth

Over Mojo

Mijn nickname is Mojo en ik ben eerder toevallig in de countrymuziek geïnteresseerd geraakt. Naast mijn Elvis-collectie bezit ik ook cd’s van Patsy Cline, Johnny Cash, de Bellamy Brothers en heel wat filmmuziek van Westerns. Maar toen ik onlangs in een platenzaak op de afdeling countrymuziek eens ging rondsnuffelen merkte ik dat er een heleboel artiesten waren die ik niet kende. Zo werd mijn aandacht getrokken door o.a. Reba McEntire. Thuis gekomen ging ik direct op het internet wat zoeken achter deze artieste en van het een kwam het ander. Voor ik het wist had de country-microbe mij te pakken en zat ik al bij Brad Paisley, Rascal Flatts, Toby Keath en co. Vandaar naar informatieve websites over countrymuziek was een kleine stap. Zo kwam ik bij de nog vrij recente website uscountrymusic.nlterecht. Volgens mij momenteel de beste site van de Benelux waar alles over countrymuziek in America direct op de voet gevolgd wordt. Af en toe gaf ik een tip aan Sophomore. En na verloop van tijd ben ik sinds mei 2011 als medewerker gevraagd. Ik vind het boeiend om nu een heleboel artiesten te ontdekken die hier bij het grote publiek in Europa onbekend zijn. Hopelijk bent u even enthousiast over deze zoektocht als ik en geniet u van de vele nieuwtjes en clips die we u brengen. So, let’s get country !
Dit bericht is geplaatst in Duo's met de tags . Bookmark de permalink.