Phil Vassar – Everywhere I Go

Zomerclip 9 – Deze week kreeg u nog een recente song van Phil Vassar met The American Soul. In 2009 had Phil Vassar een klein hitje met Everywhere I Go. Het was de tweede single van het album Traveling Circus.

Songtekst:

“Everywhere I Go”

Moving on wasn’t in the plan
I was living in that happy-to-be-right-where-I-am space
And god knows that’s a hard-to-get-to kind of place

But it took a right into another world
I didn’t like much when you left me girl
I gotta tell you it’s been pretty hard
But every now and then I turn around

And there you are everywhere I go

Everywhere I go
There’s a sign from a time you were mine
Everywhere I go
There’s a tear that leads me to your smile

Just like you said you’d be
Anytime I needed you here to comfort me
Though it’s only a memory
But I swear you’re here right there everywhere I go

It took a while for the wheels to turn
I guess the more you think you know bout this life
The more you find you haven’t learned

But every now and then it’ll break me down
Long enough to slow my motor and look around
At every stop we made along the way
And I see your face everywhere I go

Everywhere I go
There’s a sign from a time you were mine
Everywhere I go
There’s a tear that leads me to your smile

Just like you said you’d be
Anytime I needed you here to comfort me
Though it’s only a memory
But I swear you’re here right there everywhere I go

Every night and every dream
Every part of everything
It seems there’s always something
That stops me everywhere I go

Thank god you swore to be
Anytime I needed you here to comfort me
And though it’s only a memory
But sometimes I get caught in the thought long enough
And I swear you’re here right there

Everywhere I go
There’s a sign from a time you were mine
Everywhere I go
There’s a tear that leads me to your smile

Just like you said you’d be
Anytime I needed you here to comfort me
Though it’s only a memory
But I swear you’re here right there everywhere I go

Over Mojo

Mijn nickname is Mojo en ik ben eerder toevallig in de countrymuziek geïnteresseerd geraakt. Naast mijn Elvis-collectie bezit ik ook cd’s van Patsy Cline, Johnny Cash, de Bellamy Brothers en heel wat filmmuziek van Westerns. Maar toen ik onlangs in een platenzaak op de afdeling countrymuziek eens ging rondsnuffelen merkte ik dat er een heleboel artiesten waren die ik niet kende. Zo werd mijn aandacht getrokken door o.a. Reba McEntire. Thuis gekomen ging ik direct op het internet wat zoeken achter deze artieste en van het een kwam het ander. Voor ik het wist had de country-microbe mij te pakken en zat ik al bij Brad Paisley, Rascal Flatts, Toby Keath en co. Vandaar naar informatieve websites over countrymuziek was een kleine stap. Zo kwam ik bij de nog vrij recente website uscountrymusic.nlterecht. Volgens mij momenteel de beste site van de Benelux waar alles over countrymuziek in America direct op de voet gevolgd wordt. Af en toe gaf ik een tip aan Sophomore. En na verloop van tijd ben ik sinds mei 2011 als medewerker gevraagd. Ik vind het boeiend om nu een heleboel artiesten te ontdekken die hier bij het grote publiek in Europa onbekend zijn. Hopelijk bent u even enthousiast over deze zoektocht als ik en geniet u van de vele nieuwtjes en clips die we u brengen. So, let’s get country !
Dit bericht is geplaatst in Zangers met de tags . Bookmark de permalink.