Billboard Country Song Top 25 – 27 juli 2017

Dit is de Billboard Country Song Top 25 voor de week tot 28 juli 2017. Sam Hunt zit al aan 24 weken op #1. Nieuwkomer Midland doet het aardig in de top 10.

 1. (1) Sam Hunt – Body Like A Back Road
 2. (2) Brett Young – In Case You Didn’t Know
 3. (4) Dylan Scott – My Girl
 4. (3) Thomas Rhett ft. Maren Morris – Craving You
 5. (6) Keith Urban ft. Carrie Underwood – The Fighter
 6. (5) Luke Combs – Hurricane
 7. (7) Dustin Lynch – Small Town Boy
 8. (9) Midland – Drinkin’ Problem
 9. (8) Billy Currington – Do I Make You Wanna
 10. (11) Old Dominion – No Such Thing As A Broken Heart
 11. (15) Kane Brown ft. Lauren Alaine – What Ifs
 12. (12) Cole Swindell – Flatliner
 13. (16) Lady Antebellum – You Look Good
 14. (14) Rascal Flatts – Yours If You Want It
 15. (18) Jon Pardi – Heartache On The Dance Floor
 16. (17) Justin Moore – Someone Else Will
 17. (13) Blake Shelton – Every Time I Hear That Song
 18. (19) Brothers Osborne – It Ain’t My fault
 19. (20) Chris Lane – For Her
 20. (23) Jason Aldean – They Don’t Know
 21. (22) Carly Pearce – Every Little Thing
 22. (-) Luke Combs – When It Rains It Pours ***
 23. (21) Kip Moore – More Girls Like You
 24. (-) Kenny Chesney – All The Pretty Girls ***
 25. (25) Maren Morris – I Could Use A Love Song

Over Mojo

Mijn nickname is Mojo en ik ben eerder toevallig in de countrymuziek geïnteresseerd geraakt. Naast mijn Elvis-collectie bezit ik ook cd’s van Patsy Cline, Johnny Cash, de Bellamy Brothers en heel wat filmmuziek van Westerns. Maar toen ik onlangs in een platenzaak op de afdeling countrymuziek eens ging rondsnuffelen merkte ik dat er een heleboel artiesten waren die ik niet kende. Zo werd mijn aandacht getrokken door o.a. Reba McEntire. Thuis gekomen ging ik direct op het internet wat zoeken achter deze artieste en van het een kwam het ander. Voor ik het wist had de country-microbe mij te pakken en zat ik al bij Brad Paisley, Rascal Flatts, Toby Keath en co. Vandaar naar informatieve websites over countrymuziek was een kleine stap. Zo kwam ik bij de nog vrij recente website uscountrymusic.nlterecht. Volgens mij momenteel de beste site van de Benelux waar alles over countrymuziek in America direct op de voet gevolgd wordt. Af en toe gaf ik een tip aan Sophomore. En na verloop van tijd ben ik sinds mei 2011 als medewerker gevraagd. Ik vind het boeiend om nu een heleboel artiesten te ontdekken die hier bij het grote publiek in Europa onbekend zijn. Hopelijk bent u even enthousiast over deze zoektocht als ik en geniet u van de vele nieuwtjes en clips die we u brengen. So, let’s get country !
Dit bericht is geplaatst in Billboard. Bookmark de permalink.