Old Dominion – Written In The Sand

Op 25 augustus komt het nieuwe album Happy Endings uit. Old Dominion bracht daarvan met No Such Thing As A Broken Heart al een eerste single uit. Written In The Sand wordt de volgende single.

Songtekst:

“Written In The Sand”

Turn me on turn me off then you turn me back on by the weekend
And you won’t say the words that I want but you flirt when you’re drinkin’
I see those bubbles pop up like you’re texting then they disappear
Let’s cut through the shit then let’s get to what we’re doing here

Are we just a backseat, tryna get it while we can
Are we names in a tattoo, or just a number on a hand
Are we last call kissing or will we be reminiscing with each other for the next forty years
Are we written in the stars, baby, or are we written in the sand

Yeah, I want you to want me to take you back home to my mama
Put my name on your lips call me yours and forget all this drama
Your makeup is next to my toothbrush but you never put it away on the shelf
I’m asking you baby cause I’m tired of asking myself

Are we just a backseat, tryna get it while we can
Are we names in a tattoo, or just a number on a hand
Are we last call kissing, are we dancing in the kitchen, baby tell me what it is or what it isn’t
Are we written in the stars, baby, or are we written in the sand

Are we just a backseat, tryna get it while we can
Are we names in a tattoo, or just a number I should wash right off my hand
Are we last call kissing or will we be reminiscing with each other for the next forty years
Are we written in the stars baby, or are we written in the sand
Are we written in the stars baby, or are we written in the sand

Over Mojo

Mijn nickname is Mojo en ik ben eerder toevallig in de countrymuziek geïnteresseerd geraakt. Naast mijn Elvis-collectie bezit ik ook cd’s van Patsy Cline, Johnny Cash, de Bellamy Brothers en heel wat filmmuziek van Westerns. Maar toen ik onlangs in een platenzaak op de afdeling countrymuziek eens ging rondsnuffelen merkte ik dat er een heleboel artiesten waren die ik niet kende. Zo werd mijn aandacht getrokken door o.a. Reba McEntire. Thuis gekomen ging ik direct op het internet wat zoeken achter deze artieste en van het een kwam het ander. Voor ik het wist had de country-microbe mij te pakken en zat ik al bij Brad Paisley, Rascal Flatts, Toby Keath en co. Vandaar naar informatieve websites over countrymuziek was een kleine stap. Zo kwam ik bij de nog vrij recente website uscountrymusic.nlterecht. Volgens mij momenteel de beste site van de Benelux waar alles over countrymuziek in America direct op de voet gevolgd wordt. Af en toe gaf ik een tip aan Sophomore. En na verloop van tijd ben ik sinds mei 2011 als medewerker gevraagd. Ik vind het boeiend om nu een heleboel artiesten te ontdekken die hier bij het grote publiek in Europa onbekend zijn. Hopelijk bent u even enthousiast over deze zoektocht als ik en geniet u van de vele nieuwtjes en clips die we u brengen. So, let’s get country !
Dit bericht is geplaatst in Bands met de tags . Bookmark de permalink.