AristoMedia Tips – 15-juli-2017

We krijgen regelmatig tips van onze contactpersoon bij The AristoMedia Group in Nashville. Deze tips betreffen dan meestal beginnende country artiesten die nog niet zijn doorgebroken bij het grote publiek. We zullen proberen je zo veel mogelijk op de hoogte te houden van deze tips.

Met dank aan James Freeman.

April Kry – “While We’re Young.”

April Kry is following up the success of her #1 hit Radio Disney debut single, “Fireflies” with a brand new single, “While We’re Young.” Born and raised in Norwalk, CT April Kry was introduced to music at an early age by her father who was a worship leader at her church. Some of her favorite artists growing up were Martina McBride, Aretha Franklin, Celine Dion, Bonnie Raitt, and Linda Ronstadt. She has performed at the Apollo Theater’s Amateur Night, sang backup vocals for Enya, and has also collaborated with Nick Jonas showing her wide range as an artist. Now living in Nashville full time, April Kry is now signed with Metric Records and has recently entered development deal with William Morris Endeavors. Look for her debut full length album this Fall!

April-Kry-4-smaller

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Zangeressen met de tags , . Bookmark de permalink.